Free Download Game for PC, Games Full Version, Game For Android, etc

Saturday, 8 June 2013

Download Game WRC 3 FIA World Rally Championship For PC Full + Crack


Game WRC. World Rally Championship 3 For PC. Now I want share a game again and this game is game with racing genre, the name of this game is WRC 3 FIA world rally championship for PC.
WRC 3: FIA World Rally Championship (also known as WRC 3, WRC 3: FIA World Rally Championship 3, 2012 FIA World Rally Championship) is the official racing video game of the 2012 World Rally Championship season. It was developed by Milestone S.r.l.. WRC 3 was released in Europe on 12 October 2012.
If you like game racing, try play this game because it's good game with so good grafhick and this game have published for PC, Xbox, PS3.
Try this game and drive your car, you will like this game.

Screenshot :



Minimum System Requirements :
  • Windows XP (SP2) / Vista / 7
  • CPU Intel 2.4Ghz or similar
  • 1 GB RAM
  • 512 MB Video Card with 512MB: Geforce 8800 GT / Radeon HD 3870 or higher
Link Download :


How To Install :
  1. Mount with daemon tools
  2. Install Game via Autoplay
  3. Copy crack SKIDROW to folder you have install this game
  4. Block game with firewall
  5. Play
Thanks for join with this blog and don't forget to follow this blog.

Download Game WRC 3 FIA World Rally Championship For PC Full + Crack Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Yan Canvas

11 comments:

  1. paling benci yg namanya mount soalnya ga ngerti caranya -___- yg ga perlu ada ga min?

    ReplyDelete
  2. @muhammad rifky : Namanya mount itu mudah ko'..! sobat tinggal install aja daemon tools di PC sobat trus buka file gamenya yang berformat iso menggunakan daemon tools. itu sudah namanya mount. kalau sobat belum punya daemon tools silahkan download di blog sahabat setia ane Haramain Software. sekalian kalau kurang jelas sobat bisa tanya disana.

    ReplyDelete
  3. min bikin artikel 1 isinya cara lengkap ngemount, tutorialnya pake gambar lengkp dan jelas min

    ReplyDelete
  4. udah di install dan mount gk jalan . Ada yang ilang

    ReplyDelete
  5. @Jalu : game ini sudah dicoba 100% working. mungkin agan belum instal component untuk bermain game seperti DirectX 9 trus microsoft visual C++ sama Net framework. coba install ketiga komponen tersebut.

    ReplyDelete
  6. 100% working , thanks bro.... lanjutkan!!!

    ReplyDelete
  7. parahhh banget lu brooo.. kayak baru pakek internet aja.. masak mount aja gak bisa...

    ReplyDelete

Please comment with a good comment