Tuesday, 26 February 2013

Download Counter Strike Xtreme v7.0 Full Version



Download Counter Strike Xtreme v7.0 Full Version


Game counter strike xtreme v7.0 beta. This first time games canvas or canvas game share game counter strike Xtreme because we know before out counter strike xtreme v7, ther is counter strike v6 out in 2011 and 2012.
Counter strike xtreme v 7 is a new counter strike extreme and like counter strike v6, ther is some mode in this game like zomby mode, normal mode, and in this version ther is new mode ( Alien scanario ) and new karakter.
Counter strike xtreme is game like game counter strike online because this game very muck karakter like counter strike online.

Screenshoot :




If you want to download this game, you can download this game from this link below.


Password : gamescanvas
How To Install :
  1. After download put all of file in one folder
  2. Join the file with HJ Split
  3. After Join Install the game but dont' forget must connect with internet
  4. After install Just play the game
  5. Enjoy
For Play zombi mode, you must install this game with connect to the internet. Thanks for come to games canvas or canvas game. leave comment if ther is a question.

Download Counter Strike Xtreme v7.0 Full Version

Related Post

77 comments:

Saipul agung said...

Mas, Game ini Cocok enggak di windows 8

Salam Haramain Software

said...

You are so interesting! I do not suppose I
have read through a single thing like this before. So nice to find another person with genuine thoughts
on this topic. Seriously.. many thanks for starting this up.
This site is something that's needed on the internet, someone with a bit of originality!

Feel free to surf to my web site; project freedom

adi bayu said...

download here http://bayuadi99.blogspot.com/2013/03/incredi-volleyball.html

ade rela arya kresna said...

link nya sudah dihapus boss,, disini tersedia link update
http://filestone.blogspot.com

berbagi itu indah...

Wahyu Dwi said...

kenapa ya klw pingin milih senjata yg aneh2 mesti keluar dari CSnya mohon pencerahan?

jamesbaron said...

Hj paan sih bingung -_-

Muhammad Fadjri Aditya said...

@Mas ade rela arya
Kok putloker kalo putloker nanti part 1 nya gak winrar / rar ???

John Brett said...

nice collection of games adminCounter strike extreme and download the
free Full version Games

Indra Triyanto said...

Thank's to You Nice Download Game Counter Strike Extreme V7

sony agusta said...

mass , ini kenpa di mediafirenya bento bngt ! pke acaraa bocket2 sgala !

rey mysterio said...

evrytime i run the .exe it says "the file has an invalid file"what do i do?

jaja said...

Bt Agan"yg Budiman Dan pak admin yg baik hati...,Sy Download gamesnya udh beres,pas di instalkan sukses pula.Tpi pas wktu mau di mainin knpa Games counter strike xtreme nya sllu Close sndiri..??? Mohon pencerahannya....!

fajar nax gacim said...

nge download nya gimana sih

Arief and Aprilia said...

WEW! bagus dah,,, thx bozz

Satryo Pamungkas said...

waduuh bisa pakai atau tidak inih game ?? saya sayng ama quota nih kk !!

Bagus Perdana said...

gimana cara nginstalnya sih?setelah di join pake Hj-Split?

Yuta Fahri said...

what is the CD key?
I can't Open it!!!
Please Help me

phiter hobert said...

mass bro gimna caranya

Daro Siffel said...

it dont start ... game wont start for meh ... i open it up then i choose the mode and hit play ... it starts loading and screen is black AND then game dissapears and no error will po up ... wtf is wrong with this ... pls help fAST

AquaCiel said...

Kok Tetep ga bisa Main Zombie Mod'na Yak?
Padahal Udah Di Install sambil Terhubung ke Internet.

Muhammad Fahroji said...

Hj apa sih gan please bales

Muhammad Fahroji said...

gan HJ apaan ane udah download semua part tapi cara jadiin conter strike extream nya gmn?

saadboss said...

every body visit my site www.allgameshud.blogspot.com

rockmansiete Perez said...

The Zombie modes does not work :(

agamepc said...

download here Counter Strike Extreme V7

Sunny Khan said...

Counter Strike Xtreme V6 is a nice game.

Umar Arif said...

Advertisement Offer
Hi Admin,
I've noticed that your blog is good and healthy. I would like to advertise our ads on your blog. Would you be alright in working with us? It would result an amazing increasing in your earning. Let me know!
umar@360advertisement.net

Rayen Blulytning said...

Buat yang error pas pake HJSplit, file ke 4 (004) itu kan ada tanda tambah ("+")di apus dulu, samain kayak yang lain, join deh pake HJSplit.

btw, gue kan nge ubah jadi tipe windowed (gak full screen) tiba2 keluar dan ga bs gue maenin lagi, stiap milih mode lgsg ketutup otomatis. ada saran? (udah nyoba reinstall ttp aja)

Rayen Blulytning said...

Hi admin,
I have some trouble.. when i play, i change the screen resolution to Windowed, then my CS Extreme auto-close.

When i click the mode, and CS's auto-close when loading.

Can u help me? :) thanks

Jin Bei said...

Hey Guyssssssssssssssss . I can't install the game . Need help!!!!!

Achmad Leo said...

Your PC probably can not stannd to Play Counter Strikes

Paritosh Pandey said...

i love gamescanvas site soooo much...
for more full version pc games & full cracked software and much more visit here

Bong yu joon said...

After intall the game why i cannot play the game ?

hendra setyawan said...

pake winrar blok semua partnya trus extract here

Allan Cabrera said...

Nice post, Counter Strike, if you like to download or play Resident Evil 6, you can download it here Resident Evil 6. Its free and Ready to use.

elias sampe lamban said...


Terimah Kasih Atas Infonya ...

Infonya Membantu...

Sangat Bermanfaat ...

Thanks...


rofigames said...

thanks :D
comeback :D

M SEPTIAN FAUZI said...

kok kagak bisa main Zombi mode maupun scenario? padahal sudah tersambung dengan internet?

M SEPTIAN FAUZI said...

mengapa ini tidak bisa main zombie mode maupun scenario? padahal ini sudah tersambung dengan internet....?
(why i can't play zombie mode or scenarion? when it is connected to the internet ....?) *i translate from google translate....

marklester juan said...

when i choosing some game modes like zombie scenario...etc
it change to normal mode

marklester juan said...

When i choosing some game modes such as zombie scenario,zombie mode...etc it change to normal mode

Admin Games Canvas said...

@marklester : When you want to play zombi mode, you must connect with internet first. If you have connect with internet, you can play zombi mode in the next time you play this game.

Chris MoulanaB said...

HJ split itu apa ya? mohon pencerahannya :D

Admin Games Canvas said...

@Chris MoulanaB : HJ split itu software yg di gunakan untuk menggabungkan file yang dipecah oleh HJ split juga. jadi kalau file game ini ada beberapa file itu harus digabungkan filenya menggunakan HJ split agar filenya menjadi 1.

Chris MoulanaB said...

oke terima kasih atas pencerahannya,1 lagi saya kan udah instal,sewaktu mau main mode zombie,start game,nah pas loadind tiba" balik lagi ke halaman start game, itu apa ada yg salah? mohon pencerahannya :D

Chris MoulanaB said...

sudah saya instal,tapi mengapa pas main zombie mode selalu pas di loading kembali kehalaman awal waktu start game ya? apa ada yg salah? mohon pencerahannya :D

Admin Games Canvas said...

@Chris :Untuk menginstall game ini harus run as administrator dan memainkannya juga harus run as administrator dan ygpaling penting laptop atau komputer yg digunakan harus sudah terinstall directx 9, microsoft visual C++ sama netframework.

Chris MoulanaB said...

Oke mas,Terima kasih atas Saran nya :D

muhammad sufyan said...

You might also like these games and many more there.
Download Call of Duty Modern Warfare 3 For PC Free
Download Counter Strike 1.8 Free Full Version
Download wwe 13 For PC

andhika putra bagaskara said...

kk HJ apaan? downloadnya dmna?

andhika putra bagaskara said...

kk HJ apaan? downloadnya dmna? tlng dibales ya

Made Reastu Yoganesha said...

Jangan lupa sob kunjungi juga madereastu.blogspot.com

Reza Winu said...

buat om yang pas udah milih mode game nya dan tiba tiba keluar, itu mungkin disebabkan oleh settingan video CS yang gak support oleh kemampuan PC kita, saya waktu itu pernah ganti ganti settingan video dan muncul deh kayak yang om rasain.

tips dari ane sih, buka regedit di cmd, terus cari di H_key_current_user -> software -> valve -> half life itu di delete, coba deh terus masuk ke mode yang pengen di maenin, kalo udah bisa di reinstall dulu gan soalnya pasti ada eror.

itu sih pengalaman ane aja gan, jangan coba coba kalo gak berani yaa atau cari di google aja.

#ini cuma sekedar pengalaman aja lohh

BytePcSoft said...

i like u site
thanks for
Full Version PC games

masihan-game said...

thanks :)

Allein Lumanog Espino said...

Nice! Amazing .....im playing now!thank you

BytePcSoft said...

Thanks its working

Full Version PC Softwares


Full Version PC games


Pc All Games

Nathan Rodriguez said...

Just for fun or entertainment, to education and motor skills, games changed our life, are a universal part in human experience and are present in all cultures !
Game Download

Paritosh Pandey said...

i love gamescanvas site soooo much...
for more full version pc games & full cracked software and much more visit here

winkars said...

Link working Visit : http://wcg-games.blogspot.com/2013/07/download-counter-strike-extreme-v7-full.html

ZaHiD SaEED said...

I like ThisGame Thanks for uploading. Please Upload More Free Games .

Tio LD said...

kok gak bisa di download ya
mohon petunjuknya

hendro said...

maaf,kok ga bisa di download sih,padahal ane mau main banget

Umair Javed said...

Free download latest action and fighting games with full version http://downloadpcgames456.blogspot.com

qamarul mukmin said...

kasi link downlaod nya please

asbi noah said...

sir please fix part 1 :)

Umair Javed said...

Free download latest action and fighting games with full version http://downloadpcgames456.blogspot.com

boubo hordi said...

Strike Xtreme v7 Full Torrent
http://surefile.org/file/0t78Q7

VIVEK RAJ AGARWAL said...

FREE DOWNLOADS

Nathan Rodriguez said...

With over 25 million of units sold, Counter Strike it´s the most played Half Life mod !
Counter Strike Download

Wirnoto Winkars said...

Link working Visit : http://wcg-games.blogspot.com/2013/07/download-counter-strike-extreme-v7-full.html

reinardus dedi said...

bro,bisa gak kalau maen di notebook 2gb,seperti cs 1.6

wirnoto winkars said...

Nih Gan LinknyA Masih WOrk DOwnload >>> Winkars

jendela-game said...

Terimah Kasih sobar sudah berbagi ..
Jendela Game

Kastriot Tafolli said...

hi my problem is i want to play the zombie mod i start the game is normal mod try to play alian mod is normal mod ples help what to do and sory for my bad english

Kastriot Tafolli said...

hi i have download the game and wen i try to play the zombie mod i start the game and it is the normal mod i try the alian mod and start the game is agan the normal mod ples help and sory for my bad english

Ghanshyam Dayma said...

hey bro,
your site is too good to download games.
there is a download button in every post. is it your or advertiser's.
i want to advertise on your site. Please contact me at
dghanshyamx2@gmail.com

Post a Comment

Please comment with a good comment

 
Please Report if any link broken or dead link